Monday, February 16, 2009

Izinkan Saya...

ye....
sbetolnye sy cemburu...
itu la jawapan yg sy nk bg kat awk...



tapi sy malu..
sb jwpn nie memalukan diri sniri je...
*kalau chumel mcm kucing nie xpe gak.. nie ntah pape je... huh!!

mcm x patot kan sy nk cemburu..
tapi sy SENTAP...
susahkan??
ye, sy tau sy trok + mengada + gedix + prasan lebey..
tapi sy cuma bgtau menda yg sbenar sahaja...
tepulang la pd awk..
nk pk sy camne..

izinkan saya untuk berkelakuan begitu..
sbb itu seadanya saya...
& maafkan sy jika ini membuatkan awk menyampah kat sy...

izinkan sy untuk meminta maaf...
sbb sy tau sy bersalah...
& maafkan sy kerna berkelakuan bodoh...

izinkan sy untuk tros mencemburui ini semua..
sbb semua ini bersebab...
& maafkan sy jika awk x menyukainya...


DAN


izinkan sy untuk tros mengenali awk...
sbb sy rase ianya perlu..

damn!! tika ini ak btol2 berharap agar ak mempunyai abang @ kakak...sekurang2nya..ak ad tmpt untuk mengadu instead of menyusahkan ko NAD... sorry sgt2...


NAD..
ak btol2 memerlukan ko kt sbelah ak skang nie...
ko je yg fhm perangai ak camne..

*bley ak pinjam bahu ko jap x nad??? =(

21 comments:

CikYana(",) said...

what's wrong deaR??
anything u want to share wif me?

This is Mine said...

aaaa....

cik yana~~~~~~~!!!

huhuhu~

nie bkn entri sedey tau...

tapi more tue pengakuan ikhlas + memalukan dri sniri...

huhuh~

"cerdik" yg amat sgt kan sy nieh??

huhuhu~

NaD said...

aku paham dah ko camne...
aku tak kesah tu sume...
meh la pinjam bahu aku..
bahu aku steady je...
tak susah pun..
bukannye berat sangat stakat pale ko tu...
perasaan ko lagi berat..
aku tau ko cemburu tahap dewa...
ngan kawan2 aku yg gitu2 pun ko boleh cemburu..
[ padahal kawan pompuan aku tu... aku lak kawan pompuan ko...len cite kalo aku kawan laki ko... ]
tapi..
takpe...
dah perangai ko camtu..
aku terima seadenya..
apa gunenye kawan kalo tak support mase susah senang?
lagi2 lak yg aku dah kenal hampir selama aku hidup atas dunia ni..
selama aku belaja kenal erti hidup ni...
yg ade mase aku sedey ngan suke..
yg slalu dok mraban ngan aku..
yg support aku walaupun aku tau..
kadang2 ko cemburu..
tapi,ko tetap bagi support..
aku terharu..
sumpah aku terharu...
yg sudi back up aku bile aku perlu..
time kasih!
aku hargai sume yg ko penah buat tok aku..
terharu siyes...
dan aku mmg tak kesah langsung kalo ko nak cemburu..
adat manusie...
macam2 tebiat...
tapi...
bese ar...
aku pun tak perfect..
sumpah aku TAK PERFECT,
aku pun ada perangai huduh yg mmg tak masuk di akal ko..
siyes..
cume...
tue la...
hurm..
takpe..
pape pon..
aku tetap sokong ko..
sabo ye 'syg' ye...
ngeeeee
[ xley bla punye ayat.. aku mengong...heheh.. ]
tapi!
aku tetap kawan ko sampai bile2..
tak kesah la sape2 tak nak kawan ko dah ke..
tak kesah la sape2 nak gadoh ngan ko ke...
tak kesah la sape2 nak jadi kawan ko ke..
tak kesah la sape2 nak tunang ngan ko ke...
tak kesah la sape2 nak kawen ngan ko ke...
aku tetap kawan ko k?
sampai bile2....
tu 'janji' aku...
ko pegang sampai bile2..
kalau aku lupe 'janji' aku tu..
ko berhak 'lempang' aku...
siyes...

This is Mine said...

Nadiah Hanim Bt Ramly...

Ak besyukur gile ak kenal ko sbg "xtra ordinary best friend"...

sumpah ak x tau nk cite kt sape dh selain dr ko...

mengong kan ak jeles kt mmber ko (walhal mmber2 ko, mmber ak gak..mangai tol ak nie...)

tapi tue la...

ak tetap ak...
bio sterok mane pon...
ak ttp ak..

aish!!
mek, ko jgn guna "syg" tue lagi boley ka??
sumpah ak x suka...

janji?? lempang??
oke, ak pgg janji ko...
ngee~

tapi sepatutnye,
ko yg lempang ak kan...
ye la...
dgn ap yang ak dh penah...
*spatotnye ak x layak jadi best friend ko...
huhu~

ak btol2 nyesal ngan hal yg tlah terjadi tue..
*hal mamat tue ek...

Nad..
thanx for everything...!!!!!!

itu je yg mampu ak ucapkan...

=)

NaD said...

lek r...
tak mo emo2 slalu..
tak besh...
ngeee...
kang aku gune lagi kang..
perkataan 'syg' tue..
haaa...
muahahahha!!!!!

vidadarisakura said...

aku lagi teharu baca komen kamu 2..


haha

This is Mine said...

NaD:

mengong la ko nad!!
aish!!
ko guna lagi, siap ar ko ek...

agagagagga~



vidadarisakura:

v, apakah mksud yg sbenarnye itu??

aish!!

v, ak merindui entri kamu yang selalunye pjg...

ko men politik ye skang v..??

hurm...

=P

Ola said...

cemburu tu kan natural..
hmnn..buat pa nak malu..
^^

This is Mine said...

Ola:

aaa...

mmg cemburu tue normal...

tapi kan...

nie dh cemburu kt slah org tau...

huhu...

*apesal tibe2 rase nk nyanyi lagu katun brung blatok tue ek??

xpe2x.... nyanyi skit...

wawawakiwakiwawawakiwakiwawawakiwakiwa...

*oooo...sbb ontro dia "wawa"...a;a2 nanges gitu.. huhu.. (huh! out of topic btol!! oke, sila abaikan!!)

=P

yg pentingnyekan Ola..

mmg cemburu kt silap orang...
huhu~

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuu...bagus pengakuanmu itu..

chill'up k...muach~

This is Mine said...

Mistaken identity:

haah..
pengakuan brani mati...

kan???

kan???

huhuhuhu~

dop kisah ar tueh...

janji sy dh bgtau...

wuwuwuwuwuwu~~

ye...sy akn sentiasa chill!!

mekasih!!

=)

BudAk hijAu said...

cemburu tnda syg!!
ehek~

This is Mine said...

BudakHijau:

Cemburu tanda sayang?????

Aiyak!!!!


hurm...

aaaaa...

urm....

no komen ar...

wakakakakaakkaka~

hukhuk!!

=P

ab geldofg said...

anda seorang yg rmantik...dan tajam pmikiran

This is Mine said...

Ab geldofg:


aaaa......

romantik??

adess~

*tingtongtingtong.....

xda ar....

biase je....

pemikiran yg tajam tue ye kot...

*ngehngeh....pasan lebey je!!

apa2pon, mekasih atas compliment tue...

=)

ab geldofg said...

kasih dterima hehehehehehe

caturist said...

Ishh... apsal garang no gambar profile tu?!

Ceriakan diri anda k.

This is Mine said...

ab geldofg:

wah!!

suke kalau kasih diterima nie!!

ala2 kasih tercipta je...

agagagagaga~

*gatai lak tetibe...ngee~


caturist:


aaaa....

garang ke??

*mooed emo sedang bejalan...haha~

jp2.... sy, biar farah menceriakan gmbr profile tue...

heeee~

This is Mine said...

PERHATIAN!!!

mood tlah bertukar...

sy menjadi ceri kembali atas nasihat enchek caturist...

ngee~

caturist said...

keCERIAan mu membawa bahgia kepada semua.

Skali kamu ceria, seribu orang akan CERIA... kan dapat pahala.

This is Mine said...

SONOKNYE!!!!!!!!!!

ngee~~~


mekasih!!!


*sengih sampai telinge!!

=)

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.