Wednesday, November 17, 2010

#8

Day 08- Short term goals for this month and why.

Saya hanya nak kerja untuk belanja hari2.
So that, saya x payah nak mintak duit blanja kat sapa2.
Kan??
Kan??
:)
Saya nak kumpul duit.
Nak beli lense baru.
Jeles saya tengok orang lain ad lense yang lebih power.
tsk~tsk~
Sabar haulahati. Sabar. Allah bersama dengan orang yang sabar.

Harap sangat segala usaha saya selama ini akan berhasil.
Moga2 result saya dan kawan2 yang lain adalah seperti yang diharapkan.
Amin~
:)
Blogger Templates

#7

Day 07- A picture of someone/something that has a big impact on you.

Tsk~ Quest gile babi la menyayat hati.
Dah banyak kali dah saya post entri yang ala2 mcmnie.
Sila la roger balik entri lama.
Bukan malas untuk menaip.
Cuma saya rasa sedih saya tiada penghujung kalau ingat kat dia.
Sekali sekala bayangan dia punca kekuatan saya.
Tapi kehadiran saya banyak mengajar saya erti hidup di dunia yang penuh pancaroba.
Bila lagi nak belajar kepayahan hidup kalau bukan dari usia mentah.
kan??

Nah, saya sertakan sekali entri mengenai dia.
Ya...Ya... dah ad gambar sekali.
X payah tanya gambar baru.
Tamau jadi stalker dah.
:(


Blogger Templates

#6


Day 06- Favorite super hero and why?

Super hero ini boleh orang ka kartun ka?? hoho~
Saya kasi pilih itu kartun juga boleh ka??


Superhero saya adalah Ninja Turtle!!
yeah!!

Errrrr~ Saya tatau nak explain cane...
Tapikan. orang kata, kalau kita suka apa2, kita tak perlukan sebab/alasan untuk menyukai. hoho~
So, saya guna alasan ini abang halim!!!

p/s: saya ad bantal peluk gmbr ninja turtle la kalau nak tau. Anda ada?? mesti tade.
Bluwek!!!
:p


Blogger Templates

Sunday, November 14, 2010

#5

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to.

Tiap-tiap tahun kami pergi Cameron. Baru2 nie, mase 17.10 naik Cameron, pastu, masa deepavali naik lagi. Skang nie tunggu Christmas plak eh.Kiraorang akan berjimba kat sana sela 4-5 hari. Nie memang aktiviti tahunan kitaorg. tiap2 tahun mmg pergi Cameron je.

Taknak pergi tempat lain ke? X bosan ke pergi tempat yang sama??

Pernah pergi tempat lain tapi turn out to be percutian itu telah membuatkan kami penat yang lain macam + memudaratkan kesihatan & juga proses meng'tan'kan kulit secara berjemaah. hahaha~ :D. Kitaorg punya aktiviti tahunan ini bertujuan untuk berkumpul beramai-ramai, tido puas2, makan banyak2... tue je... memang rilek gile2 ah... :)

Arrr~ silalah tengok vids di bawah. Saya dah siap edit baek punye... pastu masa nak upload, tetibe x boleh. sakit hati kan?? Kentot betul la.... Sudahnya, segala pic yang telah sempurna diedit oleh pengedit amatur ini telah di compile menjadi sebuah vids. Sila tengok dan terima seadanya ya.

p/s: Gambar masa g Cameron during Deepavali banyak yang korup. sakit hati x sudah. Takpe, kita tunggu beratus2 gambar masa Christmas plak eh. Adiosa.
:P


video



Blogger Templates

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.