Saturday, June 6, 2009

Lil Bro', Nabil Jamil.....

HAPPY BIRTHDAY!!!!

NABIL JAMIL
(the most supportive lil bro)

ingat lagi camne kita mula2 kenal??
along ingat...

ingat lagi mcmane group kita disesatkan mase JPA Camp di Balok??
along ingat...

ingat lagi mcmane group kita mula2 sampai mase xtvt pandu arah (walaupon kita x menang??)
along ingat...

those memories...
along akan ingat sampai bilabila,...
kangen sama kamu la lil bro...

tue belum lagi dirungkaikan segala pakatan kita....
pakatan??
hanya kita berdua sahaja yang tahu..
heeee~


erk??
jangan tanye kenapa banyak gmbr kitaorg berdua....
**tanye jugak ek??
ok..ok... aku bitau kenapa...
bila aku dengan lil bro ak nie...
ak jadi gedik sikit...
muahahaha~
xde ar...
sbb dia sgt2 sporting mase bergambar...
tue ak xleh jumpa dgn dia...
otometik jadi gila bergambar...
heee~

k la....
cukupcukup la merepek.....
once again...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU...


Friday, June 5, 2009

menanti kasih sayang



Jangan dibiarkan semangat yang menanti itu mati...
Jangan dibiarkan rasa kasih itu tersisih....
Jangan dibiarkan rasa sayang itu melayang...

Jangan ditangisi bila semangat itu mati...
kerna ianya tidak mungkin akan kembali...

Jangan dicari kasih yang tersisih...
Kerna ia tidak mungkin akan menagih....

Jangan dicari sayang yang melayang...
Kerna ia tidak mungkin akan berhenti terbang....


semangat mati...
kasih tersisih...
sayang melayang...

pergilah kasih... pergilah sayang... tinggalkan aku... biarkan saja... kenangan berlalu.. antara kau dan aku....







Thursday, June 4, 2009

Kumul vs Plecet

Seandainya kau menganggap dia kumul...
campakkan sahaja dia ke dalam kulzum...
Nah, nampak ketidaklogikan itu bukan??
Hey, perasaan dia bersifat pluralis...
Dan sebarang plecet tidak diperlukan untuk mendapatkan @ menghindari sesuatu dari dia....

*Babe,i know u're strong!!

Monday, June 1, 2009

Tidak Akan Terlupus

Pertemuan yang tidak terjangka selalunya melahirkan bibit persahabatan yang berkekalan…

Begitu juga dengan kami…


Pertemuan semula setelah enam tahun tidak berjumpa…

Masingmasing ada cerita tersendiri,…

Masingmasing tidak mahu mengalah menceritakan perihal sekolah…

Seronok kan??


Aku benar2 menghargai semua kenangan itu…

& terima kasih kepadamu kerana sudi memenuhi permintaan ku…

Terima kasih Zul…


Terima Kasih juga kepada Am & Epul kerana sudi datang menceriakan lagi suasana,…

Sayang kerana Nad & Pah tidak dapat bersama dengan kita berempat…


Terima kasih kepada Rashid…

Kamu masih lagi ceria seperti dulu walaupun tempoh perkenalan kita tidaklah lama….

Terima Kasih kepada Boy…

Akak tahu kamu juga seperti abangmu yang"huhahuha"

Cuma kamu segan bukan??

Kita tidak berpeluang untuk bermesra sepertimana aku akrab dengan Zul & Rashid…

Mungkin lain kali ya Boy….


Aku bersama bintang pada hari itu, Zul


Boy, lain kali jangan segan ya....


Hari terakhir ketika Zul di Lipis, dia pernah berkata "5 tahun lagi, bila aku balik Lipis, aku akan bawa balik kereta aku sendiri.."
*Kata telah dikota.... Aku bangga!!! :)


Jejaka dalam J-Six....
Hanya fizikal sahaja yang berubah... Perangai kalian tetap sama bagiku...


Gelagat Kami pada hari itu...


Kami BEREMPAT....
*menunggu masa untuk reunion BERENAM pula...



Xora... Ini la "ABANG" farah ye....heee~

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.