Saturday, December 5, 2009

.



tangan aku kebas + sakit...
for sure muka dan badan kau rase kebas + sakit 2/3 kali ganda kan...
sekali ak angkat tangan mmg susah nk trun balik...
sbb kau mmg btol2 patot dpt tue...

berterima kasihlah pada umi + abah + nenek...
xda dorang..
kau mampus!!!!

Att: pada semua S/U esp S/U gomen

muka dah oke...
attire dh oke...

tapi TOLONGLAH....

tolong senyum sket..
& tlj jgn gunakan bahasa "aku kau"...
sumpah cam cibai.


tlg la jgn kelakuan/keperibadian/penggunaan bahasa kau...
ape kau ingat kau dah jadi S/U dah cukup bagus??



**KALAU semua S/U cmnie, x mustahil kumpulan itu hilang kepercayaan tok thn2 yang akan datang...**

kan dah berbaur politik blog ak nieh...
haih..

[aku dah tulis KALAU.. bukan semua.. so pada yang sentap, nasib la... maybe korang salah satu daripada golongan2 S/U ini]
sapa makan cili, dia la terasa pedasnya...



nota gedabak:
aku salute pada S/U yang pandai bawak diri...
moga2 rezeki kalian semua semakin baek, hari demi hari..
:)


aku bukan nak emo... cuma nak luahkan apa yang aku rase...
tak suke??
ape lagi kau tunggu, sila keluar dari blog ak...
terima kasih.

Friday, December 4, 2009

welcome!!!



MC 226
MC 227
MC 228

ella & wanie..
jom kita sama2 menyambung perjuangan kita..
bakal disulami dengan suka duka...
paling best...
edisi gaduh2 manja..
:P

Monday, November 30, 2009

sticky note untuk BAKAL JUTAWAN...

senaraihitam NUFFNANGERS yang telah ditendang dikemaskini...
buat cara nie senang sket farah nak g jenguk2 blog korang...
klik... klik.. klik... klik....
heee~

Calon-calon bakal JUTAWAN adalah...:

Faith, Murki, Zahid, Kak Fydah, Oldtraffords,
Wann, Shahrin, Izzah Farhana, Rieha, iniCIK Yasmin,
nn, FiffyMafia, julietANNA, didieadila, jqafsksulaiman,
ieyza, Kakngah, Hudadida, Kak Zalia, Kaito,
HBZart, MizzNiss, Humairah, YusufUltraman, Kerengga,
BOM321, ZahirZahid, PejuangHidup, Mr. Tipso, JantanTerhangat,
Dahlia, Intan Izani, Ratu Salju, Syalily, Siggplus,
Cuzshar, Ada, L.s.s., Farra-eng, Mr.Shadow [Bolloq],
faiz, ProPito, Hunny, Farhah ZAidah, Nash,
ZulHilmi-Blur, NurulExplicit, Kulanz, CIk Epal, Cujen,
Sarah, Zulqanaim, Ajie, Mummy_Qis, SyafiqHakim,
Aina, Suke2Aku, BeskotCepsmor, FareNova, Mario,
YobSumo, Arang, Seiring Sejalan, HaSue, Melz,
Sweet.Ants, Tiha Zainal, Berry0810, AzizanKadir, Amat,
Wachak, Wanie, Aus, Violet, SekutTawar,
Zul, PUTEH, BlackMel, Mik3, LyaA,
Mr.Syafiq, Soffiy, Chah, Dr. Klik, OneLock,
Zikr, Posh76, Ajam, Ayn, Farysa,
Shareh, Amir, CIk Ian, Yuchuilang, MummyNora,
Ezhan-Artwork, Dr.Hanie, Faroha, KhoniliousSalleh, RinaFarid,
NurHanil, KakScha, Juhairah, MissHoney, Hanyll,
Roslan Nazri, YanMie, CryingAngel, FIT, Zikri,
Orenlili, ZieFauzi, TheSpian, Farhsha, Erie,
Usop, PakCikMamau, Sara, MHafizd, Apih,
Neon, ARiefArf, P3Perak,


oh ya, peluang masih lagi terbuka..
kepada sesape yang mahu menjadi JUTAWAN...
sila tinggalkan link anda...
terima kasih...




nota gedabak:
Farah akan cuba sehabes baek dgn baca blog + klik2 nuff korang
AT LEAST sekali sehari....


UiTM, here i come!!!

uitm buat gempak dengan saya tau....
x suke i...
heee~
dapat tau pas kamak gatai2 p msg kabo dia dpt uitm...
diri ini ape lagi..
terkinja-kinja la check jugak...
ALhamdulillah...
dapat gak....
:D
*syukur tak terhingga!!!*

mula2 dulu uitm kabo, nama saya xde..
x caye?
btoi la...
kan saya telah mengadu domba di sini..

tup2...
klik pd gambo tok pembesaran pantas



ok... speechless lagi nieh...
apa2 pon, sgt2 bersyukur je skang...
:)

*THANX FOR THOSE YANG TAK JEMU2 BAGI NASIHAT DAN KATA2 DORONGAN PADA FARAH...*

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.