Saturday, November 7, 2009

don't blame me.... u asked for it... (Part 1)

don't blame me....
kalau ak tibe2 sumpah kau macam2...
u asked for it.

don't blame me...
kalau ak tiba2 jadi ppuan yang kau benci...
you asked for it...

don't blame me...
kalau pas gaduh2, ak tetibe cool dgn kau....
you asked for it....

don't blame me...
kalau ak buat2 baek dengan kau sebab aku ad agenda sendiri...
ya, agenda sendiri...
agenda yang aku rancang agar kau sendiri terperangkap tanpa kau sedari...
kau hanya akan tersedar hanya jika aku sudah mendapatkan apa yang aku mahu...
ngerti??
sejahat-jahat engkau, jahat lagi ak ini...
jahat yang x bisa dilihat dengan mata kasar...
jahat yang sangat2 halus...

YOU ASKED FOR IT!!


You really should stay away from me.

1. stil x tido2...
[boleh jadi zombie dh nie....]

2. tetibe rase nk bagi nama kat lappy nie...
[tetibe gak teringat nama BRANDON.. tuepon fesbuk yg bg...]
**officially nama lappyku BRANDON*

3. smenjak dua menjak nie asyik terfikir "kan best kalau amek anak angkat"
[umur makin meningkat, gitu la jadinya. harap maklum]

4. nama je lepasan DECOM... hakikatnya saya nie x brape pandai BI.
[sumpah!! x tipu!! ]

5. risau akan kondisi abah dan umi...
[dua2 x sehat]

6. sangat2 byk masalah yang korang xkan mampu detect..
[teknik penyamaran masih lagi POWER]

7. ouh.. jangan terpedaya dengan sifat ramahku wahai kaum adam...

8. mau tenangtenang & mula untuk mengumpul idea2 baru
[untuk aktiviti dikala aku emosi]

9. sedang buat list short-term...
[nk wt pe kalau dpt smbg blaja, nk watpe kalau xdpt]

10. tetiba rindu yang amat sangat kat SEKOLAH KEBANGSAAN SIRUSA, PORT DICKSON...

11. bertambah parah saket rendu kt kawan2 skolah tue...

12. sudah gile dengan mencari kesemua rakan2 lama di fesbuk...

13. buang masa lagi dengan blog walking....

14. mata dh ngantuk tp x reti2 nk g tdo...

15. tatau nk taip ap dh...

16. ........

17. You really should stay away from me.

Friday, November 6, 2009

Bella, it’s not my fault if you are exceptionally unobservant.

[edward tgh pkkan saya tue.... jgn jeles.. :P]

nama saya bella..[fesbuk yg bg... bukan saya saja2 je. :P]
oh ya, saya mmg sayang edward..
so, nk ckp pe lg???

*enuffenuff*

sbenonye tgh bosan...
asyik jln2 ke blog org....
idea nk wt entri pon tade...
[tp xde la sampai nk plagiat entri org kan..]

jalan2 td...
saya jumpa ini...
best kan??
teringat zaman kecik2...
heeee~
*mekasih enchek azeem*



note:

1. Baju x sidai lagi sebab hari masih ujan
2. X mandi lagi sebab pas hntr adik td tros ngadap lappy. [padahal jap lg nk g keje!!]
3. Minggu depan g oustation ke MELAKA. [tapi x fon lagi enchek Khairuddin dr syarikat berjaya]
4. Kena amik cuti pada 19, 20, 21 hrbln nie sbb nk g KL. Abah kena masuk wad di IJN. [hope sume berjalan dgn lancar]
5. Nak cite pasal konvo [even dh lama lepas] tapi x tau nk cite camne.
6. Rindu pada kengkawan.
7. Jangan tanya knape ak 'rilek' je skang... sbb dlm kepala otak cuma memikirkan tntg family, dri sniri dan juga rakan2. [tiada istilah ORANG TERSAYANG]
8. Mau menjalani hidup mcm kt KPMIM dulu... boleh??
9. xde idea dh...
10. nk g mandi jap.
11. Tetibe rase nk angkut lappy g keje. [muktamad!! bawak lappy g keje!!]
12. Sekian.

Tuesday, November 3, 2009

Seadanya aku


Aku peraih kasih sayang
Rindu pada ketulusan belaian
Engkau yang mendamaikan rasa ragu
Dengan cinta tak seperti dulu

Sunday, November 1, 2009

umur saya 22 tahun laa....

Selamat hari lahir...
*pada diri seniri lak*

Hari nie rase cam...
cam..
cam kosong..
*kosong gile weh!!!!*

tdo kol 3...
bangun kol 10....
lepak2...
on laptop....
g pasar...
balik....
masak2....
makan....
online lagik....
tue je keje ak hr nie....

nk celebrate besday...
nahhh... ak rase x perlu kot...
dh besar...
*kecik2 dulu ye la gatai nk celebrate bile besday*

skang xde thrill pon...
org ajak kuar pon k xde mood...
mood kemana??
x tau,..
hilang dah....
melayang dah...
biarkan je...
xyah cari...

oh ya, thanx pada sesape yg wish besday pada ak..
kalian buat aku tersenyum...
terima kasih kawan/teman/sahabat...

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.