Friday, May 1, 2009

Sekarang ini..

  1. sibok wt touch up terakhir tok final report... (untuk final exam lgsg x baca pape lagi... bagus!!)
  2. dah pening asyik ngadap laptop, tapi kalau sehari x ngadap, rasa cam x lengkap hidop.
  3. telah diisytiharkan MUFLIS!! (yang nie x tipu, dalam bank xde duit dh...)
  4. walaupon muflis, tetap bangkit meneruskan kehidopan...
  5. baru je menjadi bisneswoman.... hasil galakan yg x putus2 dr umi, abah, ayah wan dan mereka yang terlibat.. (saya menjual pinggan mangkuk/adk bradik sewaktu dengannya..)
  6. masih lagi menghentikan penjualan top-up untuk memberi laluan kepada bisnes baru ini..
  7. letih menjaga 3 ekor ank berkaki empat + berbulu... seekor yang hyperaktif, seekor yang sakit mata & seekor yang sakit mata +selsema (x masuk 4 ekor ank yg dh besar2)
  8. geram dengan binatang berleher pjg itu, dan bru saje mencekik lehernya 2 hr lepas.... sbb dia membuli binatang berleher pendek sedikit drnya...
  9. binatang yang berenang itu telah telah menjadi BKU(binatang kurang upaya) kerana 2 belah matanya hilang.. (gile ganas binatang ini..)
  10. binatang yg bercengkerang pula makin lama makin besar... (aaa.... tak bersihkan lagi tempat dia..)
  11. binatang berkaki empat yang kecil + bebulu + chomel telah pupus dr kwsn umh ini... (gile sedey..)
  12. selalu rase nk update blog tapi x tau nk update ape...
  13. rase cam x lama lagi aku nie botak.... rambut asyik gugur je.... ngek tol... stress ke ape??
  14. berat badan makin naik (dh la ak nie mmg jenis BESAR...huhuhu)
  15. aaaa..... nk g mkn....
  16. dh siap dh update blog....
  17. heee~
  18. daaaa~

Monday, April 27, 2009

Pesanan Khas untuk:

Dr. Sam & Kak Zayda:
sorry sangat2 x dpat memenuhi undangan hari Sabtu lepas.... farah ad kt lipis skang nie... nk kuar dr area lipis tue agak susah la skang nie...

Kak Cahaya:
Rindu kat akak... rindu tok hang out sesame lagi.. heeee~

Kak Maria:
Akak!!! rindu kt ayesha + adam... oh ye, rindu kat akak jugak~ :D

E(Fathi):
babe, thanx sbb slalu menceriakan hidop farah dgn muka-xda-perasaan + Mata-kuyu-tahap-gaban... haha~

*jangan marah tau babe... nnti kena jual... :p

Warga KPMIM:
Weh!!! Along rindu korang weh!!! Sumpah rindu!!

Warga MoFA:
Kalau ad masa nnti, farah datang melawat korang kt opis ye... rindu korang sgt2....
*Kak Midah, nnti farah watkan kek tue bg kt Kak Midah ek...

Enchek Nik:
Ergomania sgt2 dh nie... Lama gle x update blog... Sila jaga kesihatan anda ye walaupon anda bz dengan kerja2 itu...
*Farah rindu SHE!!

Ixora:
Sorry haritue x blas msg... farah dh ZzZzZzZz....huhu~
*kalau dh cnfrm nk balik semenanjung nnti bitau ar... oke?? hee~

Cujen:
Cik Cujen, saya still lagi berminat pada brg itu... cuma saya xleh balik ke Putrajaya dalam waktu terdekat... Adakah anda mahu saya membayar deposit dahulu?? Saya boleh bank-in kan dulu kalau awk nak...
*cujen~ updet blog pliz~

Kasih:
Gud Luck untuk exam!!!
*tarikh exam kita sama la... heee~

Am:
Ngek, jgn kol aku pepagi buta weh.. Aku malas nak angkat.. huhu~

Zul:
Cnfrm nk balik bulan 5 nie?? Sila hubungi aku secepat yang mungkin. Kang ak xde kang, ko bising kt ak... huhu~

NaD:
Mek, bila mau balik lipis?? Ak kangen sama kamu...
*Ak xmau ikot plan menggila ko tue... hahaha~ :p

**Aku rase ni je la wat kali nie.. sb otak dh jam dh... x mampu tok berpikir... huhu~**

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.