Monday, June 1, 2009

Tidak Akan Terlupus

Pertemuan yang tidak terjangka selalunya melahirkan bibit persahabatan yang berkekalan…

Begitu juga dengan kami…


Pertemuan semula setelah enam tahun tidak berjumpa…

Masingmasing ada cerita tersendiri,…

Masingmasing tidak mahu mengalah menceritakan perihal sekolah…

Seronok kan??


Aku benar2 menghargai semua kenangan itu…

& terima kasih kepadamu kerana sudi memenuhi permintaan ku…

Terima kasih Zul…


Terima Kasih juga kepada Am & Epul kerana sudi datang menceriakan lagi suasana,…

Sayang kerana Nad & Pah tidak dapat bersama dengan kita berempat…


Terima kasih kepada Rashid…

Kamu masih lagi ceria seperti dulu walaupun tempoh perkenalan kita tidaklah lama….

Terima Kasih kepada Boy…

Akak tahu kamu juga seperti abangmu yang"huhahuha"

Cuma kamu segan bukan??

Kita tidak berpeluang untuk bermesra sepertimana aku akrab dengan Zul & Rashid…

Mungkin lain kali ya Boy….


Aku bersama bintang pada hari itu, Zul


Boy, lain kali jangan segan ya....


Hari terakhir ketika Zul di Lipis, dia pernah berkata "5 tahun lagi, bila aku balik Lipis, aku akan bawa balik kereta aku sendiri.."
*Kata telah dikota.... Aku bangga!!! :)


Jejaka dalam J-Six....
Hanya fizikal sahaja yang berubah... Perangai kalian tetap sama bagiku...


Gelagat Kami pada hari itu...


Kami BEREMPAT....
*menunggu masa untuk reunion BERENAM pula...



Xora... Ini la "ABANG" farah ye....heee~

13 comments:

MariaFaizal said...

Farah cute,
So long staying under the radar? :)
This is such a sweet entry :D
Take care.

This is Mine said...

Maria Faizal:

menyepi kerana sebab2 yang agak x munasabah kak.. heee~

thanx for the compliment...

take care to u too...

(^_^)

Dakjaat™ said...

reunion apa nie? .. :)P

Media Cyber said...

adik beradik ke?

This is Mine said...

DakJaat:

Reunion x rasmi J-Six...

heee~

This is Mine said...

Media Cyber:

Haah....

Adik-Beradik...

*adik beradik sepusat sepusing, mak bapak asing2.... heee~Asalnye kawan je... tapi dah akrab, family masing2 pon dh kenal....

(^_^)

CAHAYA said...

Farah, it's been a while. Tak nampak Farah online and blogging. Rindu woo. hehe. So, ini rupanya kerja Farah. Hehe. :P Enjoy eh jumpa kawan2. Rindu plak Cahaya nak gathering.

NaD said...

cis!cis!cis!
aku JELES!
aku JELES!
aku JELES!
JELES lagi!
dan lagi
dan lagi...
UWAAAAAAAA!!!!!!!!
rindu J-SIX!!!!!!!!!!!
cis lagi...
ehehehehehehehhehe

This is Mine said...

Cahaya:

rindu kt akak gak!!!

huhuhuhu~

bila lagi mau jumpa??

wuwuwuwu~

**jumpa nnti, kita g karaoke lagi ek?? hee...

This is Mine said...

NaD:

erk??
tidak bermaksud untuk membuatkanmu jeles la wahai kakakku...

huhuh~

nak wat cane, ko dh dekat ngan final...

kitaorg mmg ad kt lipis hrtu...
ko ngan Pah je yang takde..

Kitaorg berempat pon terkilan sebab x cukup "korum"...

huhu~

len kali ye sayang???

kita plan elok2 nnti...

ngeee~

d i e y L a . said...

along!

rindu along ;)

DrSam said...

lama betul menyepi tanpa berita. Namun pertemuan ala jejak kasih dengan rakan-rakan lama nampaknya memang meriah sekali.

ixora said...

hehe..tapi still mcm susah nak caya..
lalala...

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.