Sunday, December 13, 2009

GADIS HILANG


If you found the girl as above, please pass her to nearest police station or contact to your state police hotline.

She was missing since 19/11/2009 at KL Ipoh road.

Her name: Ng Kah Yee.
Age: 13 years old.


Kindly forward this news out as many you can. They really need your help.


*crdt to DakJaat Yen. Dapat info dari blog dia.

2 comments:

★Dakjaat™ ☆ said...

aku pun dapat daripada orang lain . hahaha! :p

comel lak gadis tu .. camne lak boleh hilang kat KL ... dah la KL tu beso .. camne nak carik? stereotype muka cam gadis ni banyak sangat...

_MindFreak_ said...

tau xpe....

apa2 pon, kita hope for the best je la weh...

harap that girl akan kembali/dikembalikan kepada keluarga dia...

kita tolong apa yang patot je... :)

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.