Sunday, February 21, 2010

tika dan saat ini




sila2...
dengar la lagu nieh dulu...

motip???
sajeeeeeee~
heh....

sbenarnye, petang tadi ad interview dengan ijam dari kumpulan MEDICINE...
:)
seronok interview dia...
x sombong...
suka wat lawak...
:)

ouh... interview nie sebahagian dari esemen...
tapi bukan esemen saya...
esemen bobo, ika dan ella...
saya menyempil je...

sambil2 tue..
tanya la soklan yang more to soklan peribadi saya sebagai seorang peminat...
& sedikit sebanyak jawapan dari abang ijam dapat menbantu dorang yang bakal membuat report sebanyak 30 muka surat...
T_T *gile banyak*

xmau cite banyak..
mau upload gambar,...

abang ijam cakap dia dah tua..
kitaorg dah lanyak panggil dia uncle...
tapi kitaorg sengih je...
heh~

tonggak utama pertemuan petang tadi...
dari kiri...
bobo, abg ijam, ika, ella...
:)

tangan macam cacat!!
T_T
x kisah...

ouh...
heartheart this pic so darn much!!!
:D

ok.habes.sekian.

4 comments:

peja said...

waaahhh...

_MindFreak_ said...

peja:
:D
sonok!!!

CAHAYA said...

makin comel la farah. ;)

_MindFreak_ said...

heeee~
mekasih kak~

akak lag chumel lah!!!
:D

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.