Monday, June 28, 2010

Ashraf Muslim oh Ashraf Muslim....

Ariel peterpan dah jadi ariel peter porn dah skang nie...
siap menyerah diri la kan...
kisah dia mem'porn'kan diri tue toksah cite la...
takyah la korang pandir2 nk mencari video dia ngan perempuan2 itu..
tak baek oke.....


eh, entru tade kena mengena ngan tajuk..
teeeheee~
:P

Aku rase peminat Ashraf muslim nie mmg ramai ar...
betol weh...
tiap2 hari aku check keywords untuk nuffnang je mesti ad nama dia...
hari nie ad gak...
tapi hari nie ad nama lain plak..
nama kak ella sandera,...
nie mesti kes dorang nie baca entri pasal aku nyaris dapat wat practikal training ngan kak ella sandera...
mase tue dia nk g shooting ke perak rasenye...
dia msg aku, tapi aku TERPAKSA tolak ar tawaran dia sbb aku dah terima tawaran untuk buat praktikal kat Kementerian Luar Negeri kat Putrajaya nun....
huuuuu~

eh, rase macam tade pape nk merepek lagi.. k la ek... nk g jalan2 berblog-walking jap...
mau jumpa teman2 blog... daaa~ :D

No comments:

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.