Sunday, May 1, 2011

Tips Tidur Nikmat

Dah rase sejuk tue, gagahkan diri untuk bangun & pasang plak kipas-super-best milik roomate.
*mujur dia balik rumah dia weh*

Oh ya, betul la apa yang korang baca tue. Bukan off kipas tapi pasang kipas milik roomate plak. Maknanya sekarang nie ad dua kipas la yang sedang berfungsi kan??

Pastu,
Amek stoking-korea-kawaii yang boleh dapat kat Cameron Highlands 3 pasang RM10 tue....
Pakai kat kaki. Ye, ini bukan stoking tangan ye kawan-kawan. Makanya, pakai la di kaki.

Pastu,
Bentang selimut selebar-lebar alam. ok, hyperbola sangat ayat
Dah??

Last step,
Guna selimut tue dari paras bahu hingga paras pinggang je.

Try ar.
Itu cara paling nikmat aku tidur.
Kalau dah posisi camtue, jangan harap orang lain boleh kejut aku weh.

Ok kengkawan.
Selamat Mencuba.
:D

1 comment:

DrSam said...

bunyi macam cosy :)

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.