Friday, March 6, 2009

Penghujung yang berkesudahan....



MENYAYANGI TIDAK BERERTI MEMILIKI


.::enough with all this nonsense!! get back to life!!!::.





14 comments:

Dato Paduka Masri said...

jiwang ko pepagi jumaat ni...

baca entri aku... aku dah apdet letak map... hehehehehe

This is Mine said...

ishk!!

spoil la ko nie~

baru ingat nk berjiwang~

muehehehehe~

beklah!!

mekasih~

Syazsy said...

kan? kalau kita sayang tak semestinya kita memiliki dan mampu memiliki.

sedey okay kalau tak memiliki dan tak mampu memiliki.


tp tuhan itu selalu adil. diambil satu diberi yg lain.

percayalah :)

This is Mine said...

sedey jugak...

but, hey.... at least kita leh tumpang happy tok dia kan...

itu x salah kan??

so, tumpang happy tok dia saja...

itu dh lebih dr cukup~

=)

*cukuplah dr xda pape~

Dakjaat™ said...

menyayangi tak bererti memiliki tetapi adanya usaha dan berikan peluang adalah tidak bererti anda perlu keseorangan selamanya....

This is Mine said...

dakjaat:

:)

*x tau nk ckp cane~...

hidop harus diteruskan... kan??

:)

sy x keseorangan...

sy ad kalian~

Ahmad Azrin Aziz said...

:)

This is Mine said...

;)

patungcendana said...

mencintai bukan bererti memiliki...aku ada tulis puisi tentang itu...

aku harap kamu tenang2 saja..

re:...chumel...ke...hehehe...sama macam kita...:-)

Lynn Honeym said...

uhm kan..


entahla,
taktau dah nak cakap camne lagi..

This is Mine said...

patungcendana:

tenang sehabes baek....

=)

This is Mine said...

lyn honeym:

x tau nk ckp kan??

xpe~

teroskan hidop~

dan nikmati hari ini seperti anda akn pergi wt selamanya pd keesokkan hari~

F A R Y N said...

aku syg ko..tapi aku bukan tauke balak...makanya aku tak bley memiliki ko..huhuhu..sedih...

This is Mine said...

faryn:

adess~

tue la pasal...

ak mau tokey balak sahaja~

lalalalalalaala~

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.