Monday, April 20, 2009

Expect the Unexpected...

HAPPY BIRTHDAY!!
AMRIL SHAFUAN BIN MOHAMAD @ KAMARUDIN


Ngek!! Berapa lama dah kita x contact??
X contact sebab ko terasa hati ngan kelakuan kasar aku dulu la kononnye??
bile ek babe ak kasar ngan ko??
dr tahun lepas kan??
siot!! tue pon ko nak terasa hati ngan aku...
bukannye ko baru kenal ak...
dh brape tahun kita kenal??
nk dekat 10 tahun kan??
still x faham perangai aku cane??

aku tau hrnie birthday ko, tapi ak x kire...
ak nk membebel gak...
**bluwek!!!
benci la bila ko terasa hati ngan ak...
ak bukannya maksudkan ap yang ak cakap kt ko dulu...
dah nama pon ak nie adik ko....
**mangai!!!
adik ko ad brape org je dalam J-Six??
4 kan??
3 darinya adalah PEREMPUAN kan??
sape yang paling rapat ngan ko??
aku kan??
papehal aku mmg refer kt ko kan??
pastu??
still x faham ak cane??

weh mangkuk!! aku sayang ko la weh!!!
even aku pggl ko dgn macam2 nama...
ko still abg aku weh...
pelik tol ak dgn perangai ko nieh!!
sudah2 la terasa hati ngan aku nye..

Aku cakap lebih2 pon ko xkan faham aku dowh....
sumpah aku letih nk xplain cane...
Aku tetap aku..
kasar tue aku...
ko kena faham..
nie balik2 aku je kena faham ko..
letih la weh~

Aku cuma nak ko tau;
apa2 je kelakuan aku pada ko..
(kasar ke, kurang ajar ke)
aku tetap anggap ko abang aku weh~
*semat tue dalam kepala ko...

AMRIL SHAFUAN MOHAMAD @ KAMARUDIN
kau tetap Abang aku sampai bila2....
dan bila aku cakap aku sayang ko, aku btol2 maksudkannya....

ps: ak dh x guna no 014-8335611....








7 comments:

Lynn Honeym said...

yang ni eh?

hee.
selamat hari jadi jugak untuk dia.
hee

CAHAYA said...

Happy Birthday Abg Farah. hehe. :P

cujen said...

air dicincang takkan putus

This is Mine said...

lynn honeym:
ye... yg ini... heee~

cahaya:
abg? layann~ haha~

cujen:
mmg xkan putus... kalau potong kepala, HARUS putus... muahaha~

ixora said...

abg farah ke ni...? samat ari jadi..kem slm abg ye dik...ngeh3..=P

kasih said...

i want to expect the unexpected... and yes... the unexpected was SUPERB!!

This is Mine said...

ixora:

beklah... akan ku kirimkan salam mu itu kepada "abg"ku....

bluwek!!! ;P

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.