Friday, November 20, 2009

Hantu Kopek di IJN...


oh... nie x sampai IJN lagi..
berhenti di sebuah kedai di RAUB...
budak baju oren tue ank paklang saya...
nama dia athirah...
tp saya pggl dia tyra..
ngeee~

nie masa baru masuk wad...
dalam kol 7 [yela kot..]
makan malam dh sampai...
ayah sya rilek je...
dia boleh kehulu-kehilir berjalan2...
sampaikan nurse & doc kena cari dia...
hohoho...
*makanan best... tapi tawar sikit ar[sikit ke??]*


budak nie mmg...
dia pantang tgk makanan hospital...
mmg dia bantai kasi habes...
*dia mmg pelik sket*

abah duduk kat spital dua malam...
tgk2 bil, kena byr hmpr2 5k...
*aiyak!!!!*
tapi last2 byr rm6 je...

duduk kt spital...
jumpa macam2 org...
paing best..
jumpa Datuk.
*bukan datuk bercucu... tapi datuk berpangkat*
hohohho~

dia best..
suka berborak...
dulu duduk bilik VIP..
tapi masa jumpa, dia dh xmau duduk bilik VIP..
dia kata, org dlm wad tue sumenye hidung-tinggi-macam-babi...
uih.. bukan sya ckp..
DAtuk tue yg cakap...
mase dia cerita2 tue, dia mmg buat tol gaya hidung-tinggi-cam-babi..
dia buat ceni..
*gile buruk perangai budak2 nie..*

ad lagi yg dia cite...
tapi banyak pasal politik la...
kang nk cite balik kang,
jadi blog politik lak nnti...
miahahaha~
sebelum abah kuar hospital, dia bg alamat...
dia kata, jemput2 la dtg umah..
leh sembang2 nnti..
:)

oh ya, andaikata ada sesape yg anda kenali masuk IJN..
dan perlu menjaga pesakit,
sila la wat IJN tue macam umah sniri..
maksud saya, bawak la toto ke, bantal ke...
baju sejuk ke dll...
sbb dalam wad amat2 sejuk..
sejuk terase sampai ke tulang...
huhuh~

balik umah mama mlm tue..
*sebab sorang je yg dibenarkan jaga pesakit di dlm wad*
buat kerja pelik2 ngan adik2...
kitaorg men 'hingus'..
oih..oih...
bukan hingus yg dr hidung tue...
*gile habat*
hingus mainan tue la...

nie la hingus mainan tue...
:P


ooo... sila abaikan budak terkangkang luas di belakang itu...
(*_*)

uih... boy [nama manja] pon sibuk nk inteprem kt blog kak farah ek...
hampess...
*nk buat macam farah buat, tapi x jadi.. hohoho*


sorang lg nk inteprem...
bagi je...
nk femes macam ak jugak nieh..
gud2...
:P

oh... ini kakak2 pada boy...
macam2 perangai dorang nie...
sewel ada...
skema ad...
blur pon ad...
hohohoh~
*habesla kena belasah ngan sepupu sniri pas nie..*


haruslah gmbr pemilik blog pon ad...
xkan nk bg org len je yg femes...
mmg x la kan,....
:P

nota gedabak:


# abah xleh wat indogram [komfem ejaan salah] sbb tersumbat kat bahagian yang bercabang...
so, doc sarankan buat bypass[ejaan salah lagi rasenye]... kalau nk buat, maybe bulan 8 thn depan.

# Datuk kabo, ad seorang wife si VVIP buat baju rm 5k sehelai...
SEHELAI OK!!!

# hari nie kena jenjalan menjenguk anak2 nuff awal sket.. esok dh mula keje... T_T

MATI LAAAAAA....
dengan RORINE, SYRKT MENANG, & GIACOMO....



nie RORINE


nie SYARIKAT MENANG

ok.. x jumpa webpage GIACOMO....
*bio lantak*



oh.... oh... oh... oh...
lupa nak bitau...
skang nie kesukaan untuk minum susu makin menjadi2...
jangan salahkan saya...
salahkan IJN...
yup.. IJN...
dorang wat saya jadi hantu kopek susu kembali..

best woo...

nyum2!!!

oho hoi....
muka gembira dapat merebut susu ini dari adik...
*sila abaikan tuala selempuk, bantal + bantal peluk yang tidak bersarung itu...*
sekian...


*nazak la baca entri panjang mengurai berjela nie...*
:P

2 comments:

chocolatte said...

perkataan habat tu buat saya rindu lipis..argghhh :P

This is Mine said...

bagus...
mmg itu tujuannya...
hohoh~
kembali la ke lipis...
:P

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.