Sunday, November 15, 2009

Trip ke Melaka


saya x dapt nk mlepak2 di starbuck blog2 korang sbb saya berada di Melaka...
G jumpa tokey Syarikat Berjaya...
Settle apa2 yang patot...
[eleh, hal keje kejap je benonye...]

hoho~~
pergi Melaka sangat2 seronok...
sebab 100% ditanggung....
makanminum ditanggung....berak cangkung
hotel ditanggung...
kos2 berjalan2 juga ditanggung...
weee~

dengan mereka2 yang ad diMelaka
yang pakai baju hijau itu boss saya, Ayah Wan..
yang baju putih itu 'kekasih gelap' saya, Baha...
yang pakai baju hitam itu namanya Kak Rina
yang pakai baju purple tue namanya Ema...


Gambar2 yang disnap sepanjang perjalanan menaiki RIVER CRUISE...
double2 best!!!
[pas nek river cruise, ayah wan blanje aiskrim...]
**hohohoho~ kami jadi kanak2 riang...*

baha sangat suke men'spoil'kan gmbr saya...
dan hasil dari meng'spoil'kan gmbr2 yang ada,
dia dihadiahkan satu cubitan maut kasih sayang bagi setiap gmbr....
:D

sekian...
[malas nak taip banyak2..]

1 comment:

Kabasaran Soultan said...

Duh ...
Serunya trip ke melaka ya...
jadi pengen kesana

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.