Thursday, July 15, 2010

Kebodohan yang ditundingkan kepada orang lain sebenarnya kebodohan yang kau sendiri buat...

Aku tak faham dengan perangai sesetengah perempuan yang bagai gunung berapi nak meletup bila ada perempuan lain approach pakwe dia....

sedangkan dia sendiri ada jantan lain, bermsg2 bagai... bersayang2 bagai....

salah kau, kau tak nampak...
salah sebesar zarah milik dia, kau nampak pulak kan??

Kesian kat lelaki tue...

Ahhh.... kau jangan nak sengih-sengih plak bila kau baca stetment aku... lelaki pon sama gak... ad yang macam perempuan nie kan??

Pendek kata,
bila lelaki tue benar2 jujur, perempuan buat hal...
bila perempuan benar2 jujur, lelaki plak buat hal...

so, tak payah nk tunding2 jari kat org lain la weh...
satu jari kau tunjuk kat org, 4 jari lain tuju ke kau sebenarnye....

4 comments:

Ola said...

stuju sgt3!!
kalo ada button 'like' cam pesbuk, akan ku like post mu ini:D

ieyza said...

salam dear....
dats rite....mmg itu semua lumrah idop...so, kalau kiter sayang seseorg..tinggalla sedikit benci untuk dier coz kalau dier wat hal...takdelaa kiter frust menonggeng sampai ader niat nak bunuh diri...kan ke bodoh namanyerr tu....hehehe

d_tieah said...

Biasala tu..
Susah nk jumpa yg btul2 setia..
Tak pe.. Sbr je la..

_MindFreak_ said...

Ola: hrtue ada... tapi dh hilang pas tukar layout... heee~

ieyza: thanx for the words kak... really appreciate it... :)

d_tieh: susahkan nk jumpa yg btol2 setia?? mcm2 halangan dtg menduga..

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.