Monday, February 14, 2011

Rokes



Rokes.


Amendanye tue?
Nie la yang nak canang2 kat demeh nieh~
Rokes nie magazine bersaiz A5 yang mengandungi 60 mukasurat penuh kaler.
Ye rodong2 semua. Penuh kaler. Bukan la seburuk se-dull yg demeh sangka.


Sape pengasas Rokes ni?
Sape pengasas Rokes nie tidak la keh(tuan punya blog) tahu.
Keh cuma tolong2 promote je.
Bintang-bintang Rokes tau la. Antaranya:

Jef Bahari, Muttalib Usman, Alpha Kotey, Nazim Masnawi, Vovinski, Thom Rozani, Kumprinx Amin, Ismail Othman, Din Paiman dan ramai lagi .
nak bagi link fb untuk setiap nama pun koi tak berani weh. koi nie

Keluar tiap-tiap bulan ke magazine nie?
Rokes nie idok le kuar sebulan sekali. Rokes adalah magazine warna-warni yang akan diterbitkan sebanyak empat kali setahun.
 Mac, Jun, September dan juga pada bulan Disember.
 *SO, BE ALERT!!*


Macamana nak beli? Ada jual kat kedai2 biasa je ke??
Untuk permulaan, Rokes boleh dilanggan pada kadar RM10/15 untuk enam bulan ATAU RM20/30 setahun.
Untuk melanggan, sila la hubungi Abdul Rokes di rokesmail@gmail atau klik je pada gambar di bawah.


Taknak langgan pun takpe weh~
boleh beli by hand (RM5) ataupun by pos (RM5+1)


Beli banyak-banyak takde diskaun ke?
Kepada orang perseorangan dan juga semua Distro out there, Rokes juga boleh di borong.
Hanya RM4 + penghantaran percuma untuk pembelian 10-100 naskah.
Amacam?? Berbaloi x??

Apa istimewanya Rokes nie?
Pembuatan Rokes adalah menggunakan komputer secara kesuluruhan.
Takde seinci pun yang tertinggal.


Iklan
Kalau korang rasa nak iklankan barang jualan/khidmat korang dalam Rokes pun boleh. Harga pun berbaloi weh.

1 muka penuh (13 x 19 cm) - RM400
1/2 muka (13 x 9.5 cm & 6.5 x 19 cm) - RM150
1/3 muka (6.5 x 12.6 cm & 13 x 6.3 cm) - RM100
1/4 muka (6.5 x 9.5 cm) - RM75
1/6 muka (6.5 x 6.3 cm) - RM50

*Rujuk gambarajah di bawah untuk saiz iklan yang lebih mudah difahami*


Note: Semua harga yang di-charge adalah untuk menampung kos cetak dan supaya Rokes dapat dijual dengan harga yang berbaloi-baloi.


TAWARAN ISTIMEWA:
Rokes mengalu-alukan sebarang artikel, interview, surat, ulasan atau apa-apa sahaja yang anda rase cool/hebat. Tetapi, pihak Rokes mempunyai kuasa mutlak untuk mencetak apa yang mereka rasa sesuai sahaja.


Untuk capaian lain-lain/ capaian lanjut, sila ke:

No comments:

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.