Thursday, February 10, 2011

Alluring facebook skin!!

Nak facebook skin ceni tak??
nak tak??
nak tak??






Meh sini nak buat entri berguna untuk korang2.
*erk.. entri untuk kegunaan bersama sebenarnye yang aku nak taip. ter-riak plak*

Blog hoping punya blog hoping, jumpa la satu blog ini...
Saya suka blog dia.
Tuan (Mizz Aten) punya blog chomel weh~
Jeles tgk blog dia yang chomel tueh...
tsk~
*tolong ajarin gue boleh ngak? Pingin blog sebegitu*


Ok... Mari serius.
*muka serius*

Memula, sila ke sini untuk seleksi pilihan rock gegar skin kegemaran anda.


Sudah?
Ok. Seterusnya...
Sila klik pada skin yang terpilih..


Siap?
Maka skrin yang terpilih itu akan terpapar sebegini...


sama tak??
*sama in term of yg ad bar hitam bawah skin tue la. jangan ckp skin tue yg tak sama. Aku ketuk sorang2 nnti*
(-.-")


Pastu,
sila klik kat link MAKE THIS MY FACEBOOK SKIN!
dah?


okeh....
sape2 yang guna google chrome tue, page tue akan provide tros link.
pastu,
korang klik lagi kat button here..


Maksudnya kat sini korang kena klik dua kali la...
*boleh murid2? ke cikgu cepat sangat?*



Bila dah siap installed semuaaaaaaaa~
Dia akan bg notification yang skin tue dah
completely installed.
Pastu, rajen2 la refresh sampai skin yg korang pilih tue tak malu2 untuk mengshow offkan dirinya.


Pada sesape yang berjaya. cikgu ucapkan tahniah.
Pada yang belum lagi berjaya, sila cuba sampai boleh.
Cikgu tahu anak murid cikgu boleh buat!!
Chaiyok!
(^_^)V


p/s: Cikgu lupa nak bitau, sebelum korang boleh guna skin yang korang pilih tue, korang kena sign up dulu. Ala, sign up je. x susah pun. dia tanya username, password + email. Pastue, buat la samapi lebam! heh~ :D




2 comments:

Fatin Syafiqa said...

hukhukhuk....sy bnyk pening lah ckgu!!!

AtenAzhar said...

auw auwww , angelina jolie u ollss :P hehek . thx dear (: nak blog mcam kte? hehek , rajin2 cari template , then rajin godek2 html code. pning sikit takpe , janjii comel kan? heee . nak tnye ap , tnye je tau :D hee salam perkenalan :)

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.