Friday, April 10, 2009

Pathetic

Pathetic gile bila aku rasa mengantuk tapi aku x mampu nk pejamkan mata...
lebih pathetic, orang yang selalu melayan kesengalan aku; senyap, sunyi sepi....

Pathetic gile bile aku dengar lagu yang sama berulang-ulang kali selama 7 jam berturut...
lebih pathetic bila lagu tue bertajuk "HOW COULD AN ANGEL BREAK MY HEART"

Pathetic gile bila aku rasa keseorangan.....xda siapa yang ada bersama dengan aku....
lebih pathetic bile aku melayan lara hati aku dengan meng"khatam"kan kuiz2 yang ada di facebook...

Pathethic gile bila orang yang aku harap ada, tapi dia tiada....
lebih pathetic bile dia hilang entah kemana....

hidup aku buat mase ini memang S.U.C.K.S!!!!
gile bab*!!!



**kak chaya, thanx for everything....especially tok mlm nie...

** bro, thanx sbb benarkan farah "grab" one of ur pic tok dijadikan wallpaper.... wallpaper farah dh jadi cam nie..(sila lihat gambar dibawah..)
Chumel kan, bro??

18 comments:

Lynn Honeym said...

saya pon bosan!

jom lompatlompat sampai kepala kena siling pastu kita pening pasti tertido kan?


:)
jomjom!

BudAk hijAu said...

sy bukan bro!maceh...

hahahha..

CAHAYA said...

Wah kiyut gambar tu. Relax yer Farah. Things happen. Shits happen. Hidup mesti diteruskan.

Dakjaat™ said...

tu anjing ke?? ;p

cujen said...

sila add sy di fesbuk ye
suzan_212@yahoo.com
sekian, mekasih...

hidup ini indah kalau kita tau deal dengans etiap perkara mendatang..
enjoy your life sis..

er, shower gel ngan lotion tu konpom nak ke? perfume ade lg tapi tggal sket la... hehe

This is Mine said...

Lynn Honeym

malangnya, saya x boleh me;ompat setinggi itu kerana berat badan saya masih lagi di tahap yang tinggi..

heeee~

pastu, sy mmg dh tdo mase kamu mengkomen blog saya...

(^_^)

**len kali kita leh wat kan lynn kan??

This is Mine said...

Budak Hijau

ye, saya tahu anda bukan bro...

maceh...

(^_^)

This is Mine said...

Cahaya

kiut kan???
mekasih pada enchek nik!!!
heeee~

tue ar kak....
hidop perlu diteroskan...

mekasih sbb tmn farah smalam....

This is Mine said...

DakJaat

cop2....

anjing ke??
ak asyik membayangkan dia bearbear je... x tepk lak sampai ke situ.....

bukan kot...

jgn la anjing... chumel kot bearbear tue...

heee~

This is Mine said...

cujen

sudah add cik cujen!!!

(^_^)

btol2...
sgt2 indah...
*ala, mula2 je rase down skit/melampau.... lamalama ok...

kan cujen kan??
heee~!


konpom nk!!!!
;)

KenanganItuEndah said...

saye rase lagi pathetic bile buat mende2 len dr menyiapkan esaimen!!

adei.

kasih said...

lagu yang saya dengar lebih sedih bila terkenang bekas kekasih yang jauh... bekas... dan dia sudah moved on... :(

Song: How do you sleep?
Artist: Jesse McCartney

This is Mine said...

KenanganItuEndah

erk???
esemen???

huuuu~

(T_T)

This is Mine said...

Kasih

dan kamu juga harus move on...

Farah yakin kamu boleh!!!

Farah akn sokong kamu!!!

*hidop diteroskan, Kasih... Banyak lagi yang sedang menanti kita di dunia ini...

F A R Y N said...

lagi comel kalau ko taruk gambar balak....hahahahaha

13may said...

hehhehehhe


golek golek takleh lena gak...tensen kan?

This is Mine said...

F A R Y N

gmbr balak aku xnk weh...
tokey balak ak nak!!!
hahaha~

;P

This is Mine said...

13 May

Tau xpe...
tensen tahap cipantenoktapir!!

haha~

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.