Wednesday, April 8, 2009

TIADA ROTAN PELEMPANG PUN BERGUNA JUGAK. (quote dr cik cujen)

Dalam diam2 Cik Cujen menge"tag"diriku ini....
xpe2....


1. Letakkan gambar profile

2. Terangkan apa maksud gambar itu

huh?? rasenye sesaje je.... oke... ak tipu... ak letak sebab ak rase mcm perempuan habes... baju nie dah lama dah beli.... bru thn nie la ak nk pkai.... huuu~ sbb ak rase ak dh kurus sket kot?? tue yg bru nk pkai baju nie... ho la... ak nie gemuk weh... buruk beno kalau pkai baju belang2 nie.... smenjak duk umah makngah, ak "terkawal" sket...

**farahdiana koya kuat!!!
***tolong bg sokongan pada ak tok troskan usaha murni nie ek... heee~


3. kenapa pilih/ letak gambar itu?

aaaaa..... sebab nampak chantek....
*lalalalalalala~
**Condifent Confident itu penting... ngee~


Nak tag sape lak ek??
hurm...

calon-calonnya Insan Terpilih ialah
Mek Nad
Kak Cahaya
Kak Maria
Eddy
Dr.Sam
DakJaat

ngeee~
lama dah tak tag org nie~

4 comments:

MariaFaizal said...

Memang cantik gambar nih Farah!
Look so sweet & cute..

However, akak dah completed this tag last year rasa nya.he he...

Cheers & nite2.

cujen said...

ehee...good girl

This is Mine said...

MariaFaizal

eh, ad ke kak??
nape farah x prasan ek??
huuuu~

**x boleh wat lagi skali ke?? heee~

This is Mine said...

Cujen

salah la...
saya "bad girl"...
muehehe...

*sila layan ke"poyo"an disitu...

;P

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.