Friday, November 6, 2009

note:

1. Baju x sidai lagi sebab hari masih ujan
2. X mandi lagi sebab pas hntr adik td tros ngadap lappy. [padahal jap lg nk g keje!!]
3. Minggu depan g oustation ke MELAKA. [tapi x fon lagi enchek Khairuddin dr syarikat berjaya]
4. Kena amik cuti pada 19, 20, 21 hrbln nie sbb nk g KL. Abah kena masuk wad di IJN. [hope sume berjalan dgn lancar]
5. Nak cite pasal konvo [even dh lama lepas] tapi x tau nk cite camne.
6. Rindu pada kengkawan.
7. Jangan tanya knape ak 'rilek' je skang... sbb dlm kepala otak cuma memikirkan tntg family, dri sniri dan juga rakan2. [tiada istilah ORANG TERSAYANG]
8. Mau menjalani hidup mcm kt KPMIM dulu... boleh??
9. xde idea dh...
10. nk g mandi jap.
11. Tetibe rase nk angkut lappy g keje. [muktamad!! bawak lappy g keje!!]
12. Sekian.

4 comments:

N.J. said...

along, da keje ek.. keje pe??

hope abah along sihat.. same2 kite doakan k..

This is Mine said...

dh keje dh...
pas habes prac tros dpt keje....

thanx lil bro!!
:)

Nodja said...

sama2 doakan abah along sihat.

insyaAllah :)

This is Mine said...

Aminnnn...

thanx darla!!!

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.