Saturday, November 7, 2009

You really should stay away from me.

1. stil x tido2...
[boleh jadi zombie dh nie....]

2. tetibe rase nk bagi nama kat lappy nie...
[tetibe gak teringat nama BRANDON.. tuepon fesbuk yg bg...]
**officially nama lappyku BRANDON*

3. smenjak dua menjak nie asyik terfikir "kan best kalau amek anak angkat"
[umur makin meningkat, gitu la jadinya. harap maklum]

4. nama je lepasan DECOM... hakikatnya saya nie x brape pandai BI.
[sumpah!! x tipu!! ]

5. risau akan kondisi abah dan umi...
[dua2 x sehat]

6. sangat2 byk masalah yang korang xkan mampu detect..
[teknik penyamaran masih lagi POWER]

7. ouh.. jangan terpedaya dengan sifat ramahku wahai kaum adam...

8. mau tenangtenang & mula untuk mengumpul idea2 baru
[untuk aktiviti dikala aku emosi]

9. sedang buat list short-term...
[nk wt pe kalau dpt smbg blaja, nk watpe kalau xdpt]

10. tetiba rindu yang amat sangat kat SEKOLAH KEBANGSAAN SIRUSA, PORT DICKSON...

11. bertambah parah saket rendu kt kawan2 skolah tue...

12. sudah gile dengan mencari kesemua rakan2 lama di fesbuk...

13. buang masa lagi dengan blog walking....

14. mata dh ngantuk tp x reti2 nk g tdo...

15. tatau nk taip ap dh...

16. ........

17. You really should stay away from me.

No comments:

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.