Saturday, June 19, 2010

Buffered Earning & Metered Earning

Kali ini nak buat post straight to the point...
ni nak cite pasal buffered earning & metered earning...
dan saya telah menghampakan diri sendiri...

Sebab dulu beria-ia nak dapatkan buffered & metered earning...
bila dah dapat...
takleh pulun...
sebabnya.... TAK ALERT!!!!
*sangat sakit hati dengan diri sendiri*

bila dah ad akaun dengan nuffnang...
rajinrajin la update blog & tgk2 blog org lain...
naikkan traffic...
jangan la semata-mata dtg nk naikkan traffic...
baca la sekali post terbaru dorang....
tak rugi pape...
ye dop??
kan?? kan??

So, pada sesape yang expert bab2 buffered earning and metered earning nie....
boleh bagi apa2 nasihat tak regarding these two matters??
pening & x brape faham sebenarnya....
:(

Oke.... habes dah nak membebel...
*shit! saket hati lagi sebenarnya*

No comments:

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.