Friday, November 12, 2010

#3


Day 03- A picture of you and your friends.

Tsk...Banyak sangat gambar saya ngan kengkawan saya. Masing2 punya kenangan yang berbeza weh~ xpe, saya pilih yang paling best je....

*Drumroll*

Dari kiri-kanan
Yob, Jane, Pika, Zira, Teera, Tuan empunya blog, Ecah, Sima & Fendi.

Ini gambar mase Family Day dekat Pangkor haritue...
100% ditanggung oleh pihak fakulti..
Weehu~
Terima kasih pada Pengurus projek dan seluruh ahli projek yang bertanggungjawab.
:)

Dorang nie sebenarnye, adik-adik saya yang mereng saya sayang...
Mula kenal dari mula2 masuk Uitm lagi...
Skang kitaorg nie bru habes sem 2..
fuhhh~ lega gile dah habes paper...

Tak nak cerita ke pasal dorang??

Oke, mari saya mula penceritaan mengenai mereka...

Yob tue nampak je skema royon gitu...Sebenarnye dia koya!!! erk~ matila kena marah gan yob... Dia nie pesen rilek2 je tapi kalau dia sentap, nampak sangat weh.... Bila tanya, xnak ngaku.. hohohohoh~ Yob, along nie bukannye baru kenal awk... lama dah tau kenal awak. faham sangat perangai awak...

Jane nie pulak asal dari Sarawak. The one & only yang non-muslim. Tapi dia oke je. Hormat kitaorg yang muslim nieh. Sebab kakak dia ada sorang yang dah convert. kan Jane kan?? Jane nie, kitaorang suka usik dia, sebab dia nie pesen melawan balik. Tapi kadang2 x tahan gak, rase nk sumbat mulut dia dengan pape semata2 nak bagi dia senyap. hahah~ Jangan Marah ye Jane. ngeeee~

Pika nie pulak aaaa....hurmmmm~ cane eh nak cakap.. Aaaaaaa~ dia nie pesen kalau nak marah, bagi je sebijik. Ganas weh minah nie. Ikot suka dia je nak wat pape pon. Boleh nampak keganasan dia tue bila dia ad kt kedai makan. Kalau lambat sket, mmg dia tunjuk habis kegangsteran dia tueh.. hohoho~

Zeera.... Oih.... dia nie nampak je senyap. Tapi dia kepochi tau tak??? huahuahuahua~ Dia nie kira makcik lawak dalam group kitaorg... Sekali dia buat lawak, mmg susah la dia nak berhenti. Ouh, dulu2 dia selalu kena ngan kitaorg sebab dia nie ala2 blur sket, tapi skang susah sket la sebab dia dah pick up dr dulu. Bagus kan?? Ad peningkatan. :D

Teera yang rock tapi hati halus. Huh...jangan tak caye lak stetmen saya itu. Belum g tengok lagi blog dia yang berbahasa itu. Seronok sangat bila baca. Sampai terbawak2 emosi bila membaca entri dari blog dia. Dia kasar tapi dia baik hati. Pastue kan, saya suka kacau dia sebab dia takut bila kena usik tentang hal yang satu. Dia punya adik lelaki yang chumel sangatttt~ Tapi sayangnya saya ini tidak berapa peramah, so, xde la rapat sangat ngan dia...

Baju merah tue saya.So, xyah cita la eh. Previous entri ad mcm2 cite pasal saya. Nak tahu, sila godek sendiri. :P

Ecah ini kenalnya dari zaman diploma kat KPMIM. Tapi kitaorg setakat 'hye2bye2' je. Lagipun, kitaorg lain geng masa tue. Tapi itu dulu. Skang kamceng dah. heeee~ Rugi kan kita tak rapat dari dulu kan kucah kan?? Haaaa~ Kucah tue nama manja dia... Jangan tanya macamane dapat nama Kucah itu sebab itu rahsia kerajaan mak datin. hohoo~

Yang vouge sangat dalam gambar tue namanya Sima. Dia paling manja. Tapi kadang2 sakit hati ngan manja dia. Rase nak bagi je tamparan kasih sayang. hohoho~ Tipu je sima... Jangan Terasa lak tau. ALong cepuk jugak jap lagi. Sima nie seorang yang addicted to korean stuff. x kira la pape. lagu ke, cerita ke, pelakon ke... mcm2 la yang dia minat.

Haaaaa~ Yang last sekali tue namanya fendi. Dia nie kira macam abang ar dalam group kitaorg. Abang yang kuat potpet. Boleh gitu?? hoho~ Jangan marah tau fen... Along juai hang jap g. Fendi nie orang utara, orang kedah. Skang nie slang utara melekat sebab dia la... pekat sgt slangnya.... sampai senior pon suka usik dia guna slang kedah. Dia nie jenis boleh harap tau. Sebab tue la dia jadi class rep.. kan fen kan?? Fendi ni peminat siti nurhaliza. Sikit2 Siti. Sikit2 Siti. Sampai rase nak ajak dia datang umah kt Lipis tue... Boleh bawak dia g tengok umah Siti. Biar puas hati dia haaaa~

Oklah kawan2..Letih dah nak merepek. Semua yang saya tulis di atas adalah based on true story... [wah gituuuuuu]

To Ecah, Sima, Fen, Yob, Teera, Zira, Pika & Jane thanks for accepting for who i am. Sayang korang sampai mati weh!!!


Blogger Templates

7 comments:

Anonymous said...

sentappp mak nox..!
hehe..nice story

Fatin Syafiqa said...

hahahaha,,,,,
ganas bahhhhh....
tp dlm ati ade taman....

<3

Haula Hati said...

anon:
siapa kau nox??
teera kah??
hahahaha~

pka:
ganasssssss~ sama macam along la plak... hohoho~

Haula Hati said...

anon:
siapa kau nox??
teera kah??
hahahaha~

pka:
ganasssssss~ sama macam along la plak... hohoho~

atheera veslee said...

alonggggggg huhuuu kita rapat je...alololo so sweet eh yang anonimos tuh bukan traaaaaa......
rawk ha i likeee... tra pernah dapat nickname tu, sampai sekarang hehe

fendi said...

ayo along...... sgan ar pukak kot kot siti baca nanti heee heee...
btw jdi class rep tu sebab tlg fiza ja huuuu

Haula Hati said...

teera:
u rawk bebeh!!! eh, bukan teera eh anon tueh?? ngeee~ silap sudah~

fen:
eh..eh... sejak bila pandai segan nie?? hohoho~
:P

TUAN TANAH KEDAUNG

My photo
Sape nak iklan blog/brg/khidmat dia? Roger aku. FREE. Takde hal tolong kawan.